lauantai 8. joulukuuta 2018

Oulussa kuten muissakin kaupungeissamme on pienet tytöt erityisessä vaarassa holtittoman matuinvaasion ja islamistien väärien arvottomuuksien takia

Eduskuntavaalit Tampere Pirkanmaa valkoisemman tulevaisuuden Seppo Lehto aito kansallismielinen, olkaa tekin ja suosikaa suomalaisuutta toiseuden arvottomuuksien ja erialaisten pedofiilikulttien sijaan?




Eduskuntaehdokas Seppo Lehto eduskuntaan itsenäisen Suomen ja UKK-ajan kalevalaisin ajatuksin suomalaisuuden asiamiehenä vastustamaan suvakkihorojen ja desanttien maamme myymistä toiseuden arvottomuuksien kirpputoriksi. 
Oulussa kuten muissakin kaupungeissamme on pienet tytöt erityisessä vaarassa holtittoman matuinvaasion ja islamistien väärien arvottomuuksien takia. Joukkoraiskaukset ovat nyt arkemme ja ns. käräjä- ja hovioikeudet suojelevat vielä näitä maturikollisia erilaisin verukkein "ei ollut laittanut vastaan" termein.

Suomen on erottava YK:sta ymv:sta eurooppalaisia kansakuntiamme rapauttavista järjestöistä:


------------------------
Eduskuntavaalit 2019 Tampere Pirkanmaa Seppo Lehto eduskuntaan valkoisena vaihtoehtona paremman turvallisemman tulevaisuuden takuumiehenä:
----------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti