torstai 11. heinäkuuta 2024

Valkoinen historioitsija Vapaussota 1918 arvoin ja tavoittein maamme vapauttamiseksi moskovan sotarikollisen oblastin ikeen ja miehityksen alta korkoineen tamperelainen Seppo Lehto eduskuntaan eduskuntavaaleissa 2027 suomalaisuuden asiamiehenä vastustamaan suvakkihorojen ja desanttien maamme myymistä toiseuden arvottomuuksien kirpputoriksi

#Eduskuntavaaliehdokas #Aluepalauttaja #Kuntavaaliehdokas Tampere #SeppoLehto urheileva monitoimies 1 km uitu 10.7.2024

Valkoinen historioitsija Vapaussota 1918 arvoin ja tavoittein maamme vapauttamiseksi moskovan sotarikollisen oblastin ikeen ja miehityksen alta korkoineen tamperelainen Seppo Lehto eduskuntaan eduskuntavaaleissa 2027 suomalaisuuden asiamiehenä vastustamaan suvakkihorojen ja desanttien maamme myymistä toiseuden arvottomuuksien kirpputoriksi.

Neekeripusuja ei Suomessa myydä, muualla kyllä kuten neekerikäsisuklaatakin. Mistä se kertoo muusta kuin suomalaisten virkaloisten yli-innokkuudesta kieltää mielivaltaisesti mielikuvia, mitkä vain vahvistuvat entisestään?

Valtiomies Seppo Lehto on johdonmukaisesti vaatinut aluepalautuksia syksystä 1991 alkaen ennen ryssälän Sovjetromahdusta. Valtiojohto eduskunta edustajineen virkaloisineen tehnyt pahimpansa asian lakaisemiseksi pois eri foorumeilta ja virallisista asialistoista. Toimikaamme toisin:
Seppo Lehto Miehitettyjen Alueiden Liitto r.y.

Ukraina ei ole luovuttanut yli 10 vuoden Ryssälän maahantunkeutumisen jäljiltä aluepalautusvaatimuksiaan, vaan sotii edelleen alueellisen koskemattomuutensa puolesta. Siinä mallia tynkäsuomalaisille tuhnuille?

Ohessa Dennis Davydovin videokanava mistä voitte seurata Ukrainan vastarintaa moskovan sotarikollista hallintoa ja sotarikollisia vastaan: Ohessa tämän päivän 11.7.2024 julkaisu: Update from Ukraine | Ukraine Clears the Sky | Ruzzian Aviation is Doomed

#SlavaUkraini = Occupied territories back alike to Finland Germany Estonia Japan etc
https://Miehitettyjen-alueiden-palautus.blogspot.com


-------------------------------------------------------


------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti